Algele se pun la inmuiat pret de jumatate de ora intr-un caston cu apa. Se scurg si se clatesc bine de eventualele fire de nisip. Se pot lasa si intregi, insa eu le-am taiat destul de scurt, am taiat marunt si ceapa, ardeiul gras si ardeiul iute. Se amesteca foarte foarte bine. Eu recomand si sa stea putin la frigider inainte de a fi consumata, pentru ca algele sa mai ia din gustul ingredientelor.
Salata picanta de alge cu ardei se poate servi simpla sau ca garnitura la gratare sau preparate cu fructe de mare.
Reteta de salata picanta de alge cu ardei a fost propusa pe forumul Culinar.ro de adrianae.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe