Spalam frunzele de salata, le lasam la scurs de surplusul de apa, apoi le rupem cu mana.
Facem pieptul de pui la gratar, apoi il taiem julienne, iar oul fiert il taiem felii.
Hamsiile se scurg de ulei, iar cartofii ii taiem felii subtiri cu ajutorul unei mandoline.
Luam cate 5-6 felii de cartofi, le rasucim cu atentie intre degete si formam buchetele mici, baza fiecarui buchetel o prindem cu o scobitoare.
Incingem uleiul intr-o craticioara inalta si rumenim buchetele de cartofi, cca 3 min, intorcandu-le des pe toate partile. Le scoatem cu paleta si le asezam pe prosoape de hartie sa se scurga uleiul .
Intr-un castronel omogenizam iaurtul, sosul Worchestershire si dressingul pentru salata Kotanyi, iar sosul format il tinem la rece pana in momentul servirii.
Montam o parte din salata verde, adaugam cateva fasii de piept de pui, stropim cu sos si montam restul de salata verde, piept de pui, adaugam feliile de oua si anchois (hamsiile ).
Pe marginea salatei montam buchetele de cartofi (fara scobitori), iar din loc in loc stropim cu sos si presaram cu piper alb si putin parmezan ras.
Salata Cezar se serveste cu sos si parmezan ras.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe