Sosuri albe

Reteta culinara Bait pentru carne de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb toate ingredientele, apoi se dau la rece.

ingrediente

   2 l de apa
   200 ml otet
   o lingura de zahar
   o lingura de sare
   2 foi de dafin
    56boabe de piper
   56 boabe de enibahar

mod de preparare

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb toate ingredientele, apoi se dau la rece. Carnea se tine in bait 24 de ore.

Incearca si Extract de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Bait pentru carne de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite