Sosuri albe

Reteta Sos alb-rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste untul. Se adauga faina, sare,
piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care

ingrediente

   50 g unt
   1 lingura faina
   1 ceasca lapte
   100g smintina
   sare
   piper
   1 ceasca aspic

mod de preparare

Se topeste untul. Se adauga faina, sare,
piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care se topeste in sos fara sa mai fiarba. Se da deoparte, se serveste rece. Sosul se intareste. Se poate intrebuinta pentru imbracatul unei pasari fierte sau fripte. In acest caz se toarna cald si se lasa apoi sa se raceasca totul.

Incearca si Sos tzaziki cu castraveti murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb-rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.