Sosuri albe

Reteta Sos de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie din nou.

ingrediente

Pentru 500 g:
   supa de oase - 300 ml sau 300 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita
   castraveti in otet - 150 g
   smantana - 65 g
   unt - 50 g
   faina - 50 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie din nou, de data aceasta felii subtiri. Faina se cerne, apoi se dizolva in supa de oase, se adauga untul topit, sarea si se fierb, amestecandu-se continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Treptat, se adauga




smantana. Cand sosul este fiert, se pun castravetii si se continua fierberea cca 10 minute.




Sosul de castraveti cu smantana se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.


Incearca si Sos de unt si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de castraveti cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.