Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile tocate marunt. Se stoarce peste ames
Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile tocate marunt. Se stoarce peste amestec zeama de la jumatate de lamaie, se sareaza, apoi se adauga peste compozitie un pahar de smantana. Dupa gust, sosul astfel obtinut se poate indulci cu o lingurita de zahar. Se omogenizeaza ingredientele, se potriveste de sare si se pune intr-o sosiera.
Se serveste cu peste rasol.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii