Sosuri albe

Reteta Sos vinegret vieille france

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa rece, se fierb pana la consistenta tar

ingrediente

   ulei 0.250 l
   otet 0.100 l
   oua (galbenusuri) 2 bucati
   migdale pulbere 0.030 kg
   mustar 0.020 kg
   sifon 0.100 l
   verdeturi proaspete 0.025 kg
   piper 0.001 kg
   sare 0.005 kg

mod de preparare

Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa rece, se fierb pana la consistenta tare. Galbenusurile fierte se piseaza, se amesteca cu mustar, piper, sare, pulbere de migdale si putin cate putin ulei (ca la maioneza), amestecand continuu. Se dilueaza cu otet si sifon, apoi se adauga verdeturi taiate marunt.
Incearca si Sos delicios de mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos vinegret vieille france" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite