Sosuri albe

Reteta Sos vinegret vieille france

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa rece, se fierb pana la consistenta tar

ingrediente

   ulei 0.250 l
   otet 0.100 l
   oua (galbenusuri) 2 bucati
   migdale pulbere 0.030 kg
   mustar 0.020 kg
   sifon 0.100 l
   verdeturi proaspete 0.025 kg
   piper 0.001 kg
   sare 0.005 kg

mod de preparare

Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa rece, se fierb pana la consistenta tare. Galbenusurile fierte se piseaza, se amesteca cu mustar, piper, sare, pulbere de migdale si putin cate putin ulei (ca la maioneza), amestecand continuu. Se dilueaza cu otet si sifon, apoi se adauga verdeturi taiate marunt.
Incearca si Sos moldovenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos vinegret vieille france" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri albe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.