Sosuri condimentate

Reteta Sos alb picant cehoslovac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte.

ingrediente

Pentru 800 g:
   supa de carne - 200 ml sau 200 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita/gaina
   margarina - 60 g
   lapte - 100 ml
   telina radacina - 100 g
   morcovi - 150 g
   ceapa - 75 g
   castraveti acri - 100 g
   faina - 50 g
   zahar - 20 g
   otet - 1 lingurita
   sare si piper boabe dupa gust

mod de preparare

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.




Sosul alb picant cehoslovac se serveste cald, la preparatele din carne.


Incearca si Sos de tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb picant cehoslovac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri condimentate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.