Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos de mere cu hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de
coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure
cat mai fin.
Adaugati zaharul, h

ingrediente

   6 mere acrisoare
   2 linguri zahar praf
   1 lingura hrean ras cat mai fin
   2 linguri otet de mere
   1 de lamaie
   sare
   piper

mod de preparare

Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de


coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure


cat mai fin.


Adaugati zaharul, hreanul ras foarte fin, otetul si zeama de lamaie. Condimentati cu sare si piper si amestecati ingredientele bine. Daca sosul este prea gros, se poate subtia cu putin ceai verde concentrat, cu zeama de lamaie sau cu smantana.
Se serveste alaturi de peste
Incearca si Sos tartar cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mere cu hrean" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.