Sosuri pentru mancaruri cu peste

Reteta Sos tartar cu patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 500 g:
   maioneza - 325 g
   oua - 2 bucati
   ceapa verde - 150 g
   mustar - 75 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu ceapa verde, patrunjelul, ouale taiate marunt, mustarul, sarea si piperul. Se pastreaza la rece.




Sosul tartar cu patrunjel se serveste la preparate din peste, oua, subproduse din carne de vita.


Incearca si Sos picant pentru peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar cu patrunjel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri pentru mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.