Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de pasare, gelatina, supa de oase si esenta de ciuperci.
Pentru sosul brun gelatinos intr-o cratita se pun la topit untul cu faina amestecand intr-una, pana se infierbanta bine, se stinge apoi cu supa de pasare sau de oase fara grasime, in care s-au dizolvat foile de gelatina inmuiate in prealabil in apa rece. Se amesteca cu telul si se lasa sa stea in fiert, apoi se adauga sare, se aromeaza cu esenta de ciuperci, iar la urma, se adauga supa de oase. Dupa ce a fiert bine, se strecoara printr-un tifon.
Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu ştiu care variantă este mai corectă,am văzut că se folosesc ambele. In weekendul care tocmai s-a încheiat,nu am...
Cremeş (cremşnit)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii