Sosuri reci

Reteta Sos maioneza cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pun galbenusurile intr-un castron, cu otetul, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sant bine amestecat

ingrediente

   2 galbenusuri
   1 lingurita mustar
   200 g ulei
   1/2 lingurita otet
   1 lingurita tarhon tocat
   1 castravete mic in otet
   lamaie

mod de preparare

Se pun galbenusurile intr-un castron, cu otetul, mustarul si praful de sare. Se freaca cu o lingura de lemn, pana ce galbenusurile sant bine amestecate. Apoi incepem sa punem uleiul picatura cu picatura.


Se freaca mereu, punand din cand in cand si putina lamaie. Cand maioneza incepe sa se ingroasa, se poate pune si cite o lingurita de ulei odata, dar nu mai mult.


Daca este nevoie, se poate adauga ceva mai mult ulei, ca sa fie foarte legat.


Cand este gata se adauga 2 lingurite de tarhon precum si un castravete in otet, tocat marunt.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete:


Iahnie de fasole cu afumatura


Dovlecei umpluti cu carne


Salata de dovlecei
Incearca si Sos de castraveti murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos maioneza cu tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.