Sosuri rosii

Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu zeama de carne, amestecind s

ingrediente

   1 lingura unt sau untura
   1 lingura faina
   2 cepe
   1 lingurita zahar
   1 lingura bulion
   1-2 linguri otet sau zeama de lamiie
   2 pahare zeama de carne (se poate folosi si apa)
   sare

mod de preparare

Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu zeama de carne, amestecind sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sarea, zaharul si bulionul si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se adauga otetul sau zeama de lamiie si se lasa sa scada, ca sa nu fie nici prea gros, nici prea subtire.
Incearca si Sos de rosii picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite