Sosuri rosii

Reteta Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu zeama de carne, amestecind s

ingrediente

   1 lingura unt sau untura
   1 lingura faina
   2 cepe
   1 lingurita zahar
   1 lingura bulion
   1-2 linguri otet sau zeama de lamiie
   2 pahare zeama de carne (se poate folosi si apa)
   sare

mod de preparare

Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu zeama de carne, amestecind sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sarea, zaharul si bulionul si se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se adauga otetul sau zeama de lamiie si se lasa sa scada, ca sa nu fie nici prea gros, nici prea subtire.
Incearca si Sos picant din rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite