Sosuri rosii

Reteta Sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in buc

ingrediente

   8-10 rosii
   unt
   o jumatate lingura de faina
   o ceasca zeama de carne
   frunza de dafin
   patrunjel
   zahar
   sare
   piper

mod de preparare

Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in bucati, o frunza de dafin, putin patrunjel verde, o bucatica de zahar, sare, piper (la alegere). Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce rosiile se fac ca o piurea. Se trece prin sita, se lasa sa mai dea vreo doua clocote. Daca e prea gros, se subtiaza cu putina zeama de carne. Dupa ce s-a luat de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat cat o nuca.
Incearca si Sos delicios
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite