Sosuri rosii

Reteta Sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in buc

ingrediente

   8-10 rosii
   unt
   o jumatate lingura de faina
   o ceasca zeama de carne
   frunza de dafin
   patrunjel
   zahar
   sare
   piper

mod de preparare

Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in bucati, o frunza de dafin, putin patrunjel verde, o bucatica de zahar, sare, piper (la alegere). Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce rosiile se fac ca o piurea. Se trece prin sita, se lasa sa mai dea vreo doua clocote. Daca e prea gros, se subtiaza cu putina zeama de carne. Dupa ce s-a luat de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat cat o nuca.
Incearca si Sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Sosuri rosii

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.