Borsuri

Bors de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta sau date pe razatoare impreuna cu ceapa curatate si taiate marunt, se pun la fier

ingrediente

   2 litri apa
   1 litru bors
   1 buc. morcov
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. telina mica
   1 buc. ceapa
   2 buc. cartofi
   8-10 legaturi loboda
   un ou
   4-5 linguri smintina
   sare

mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta sau date pe razatoare impreuna cu ceapa curatate si taiate marunt, se pun la fiert in apa rece. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii curatati si taiati cuburi. Loboda se curata, se spala, se taie dupa dorinta (mai mare sau mai marunta), se pune in oala, se mai da citeva clocote si se sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai da un clocot impreuna. Apoi se bate oul intr-o farfurie, cu smintina, adaugind putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc.
Se serveste mai ales rece
Incearca si Bors de dovlecel si ardei gras
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de loboda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Borsuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite