Ciorbe

Reteta Ciorba de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:20m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt s

ingrediente

   UN hg peste mic
   2 cepe
   1 praz
   3catei de usturoi
   1/2kg rosii
   1pahar de vin alb
   sare
   piper
   patrunjel tocat marunt
   crutoane
   1kg morun
   2l apa
   zeama de lamaie

mod de preparare

Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate din apa si se pun bucati de peste mare-morun,nisetru,sau crap.Se fierbe in continuare pana ce pestele este fiert.Se acreste ciorba cu zeama de lamaie sau de varza,bors,otet.
Ciorba se serveste cu crutoane,iar carne se serveste separat.
Incearca si Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.