Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul. Pun
Indepartam coditele frunzelor de macris si le spalam, le punem la fiert si le acoperim, periodic amestecam. Dupa ce au fiert le pisam cu mixerul.
Punem deoparte 3 polonice, iar restul punem la congelator.
Oparim pireul presarat cu zahar si sare si il ingrosam cu faina, smantana si frisca si il fierbem pana e gata.
Daca este necesar, condimentam ulterior sau daca este prea gros il diluam cu apa.
Presaram oua fierte taiate marunt deasupra si servim.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Supa de ciuperci
Rulada cu ciuperci
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO mancare satioasa si gustoasa.
Perisoare cu sos de rosii si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii