Supe de carne

Supa ardeleneasca de pui clara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
Monica P postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert apro

ingrediente

   un pui
   4 buc. cartofi
   3 buc. morcovi
   1 buc. ceapa medie
   1 buc. radacina de pastirnac
   200 gr. fidea
   un pahar de lapte pentru servit

mod de preparare

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust
Incearca si Supa de gaina cu galuste de gris
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ardeleneasca de pui clara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite