Supe de carne

Supa ardeleneasca de pui clara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
Monica P postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert apro

ingrediente

   un pui
   4 buc. cartofi
   3 buc. morcovi
   1 buc. ceapa medie
   1 buc. radacina de pastirnac
   200 gr. fidea
   un pahar de lapte pentru servit

mod de preparare

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust
Incearca si Supa cu perisoare din ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ardeleneasca de pui clara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite