Supe de carne

Reteta Supa de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Gaina se curata foarte bine, ii taiem capul, gatul, picioarele, apoi o punem intrega intr-o oala corespunzator de mare.
Adaugam apa din belsug, ceapa,

ingrediente

   1 gaina
   2 morcovi
   1 nap
   1 gulie
   Â½ radacina de telina
   100 g varza
   250 g conopida
   100 g mazare
   1 ceapa rosie
   1 catel de usturoi
   100 g ciuperci
   nucsoara
   piper
   sare
   (fidea)

mod de preparare

Gaina se curata foarte bine, ii taiem capul, gatul, picioarele, apoi o punem intrega intr-o oala corespunzator de mare.


Adaugam apa din belsug, ceapa, usturoiul si le fiebem incet. Daca s-a inmuiat pe jumatate adaugam zarzavatul tocat, conopida desfacuta in buchetele, ciupercile curatate si taiate in jumatati si mazarea. Apoi punem sare, pioer, putina nucsoara, si fierbem incet pe foc mic pana se inmoaie.


Din zeama scoatem 5-6 lg si fierbem in ea fideaua. Gaina fiarta se taie in bucati si se serveste pe un platou preincalzit, odata cu supa.
Alte retete





Supa de mazare cu piept de pui


Supa mazare galbena
Incearca si Ciorba americana de fasole si arahide
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.