
 
		Curatati de coaja si de samburi perelesi se taie cubulete. Se caleste apoi 5-7 minute intr-o tigaie de teflon in care ati pus...
Bomboane cu pateu de ficat si stafide 
		Incingeti cuptorul la 180 grade C. Se separa albusurile de galbenusuri de la 4 oua. Se bate spuma albusurile, se pune apoi 2...
Tort de lamaie si bezele 
		Se amesteca margarina cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, faina, zeama de lamaie si 2 linguri...
Prajitura cu spuma 
					Supa crema de cartofi se prepara foarte usor si este delicioasa. Daca aveti nevoie de o alternativa la clasica ciorba de...
Supa crema de cartofi si crutoane 
		Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si...
Spata de miel in foitaj 
		Toate se introduc intr-un shaker unde se bat 1 min.
Cockteil TEX-LATIN 
		Se framanta un aluat din ingredientele enumerate fara nuci. Se intinde in tava de copt, iar deasupra se pun nucile. Se coace...
Dreptunghiuri cu nuci 
		Se bat spuma tare 4 albusuri cu jumatate din zahar. Cu restul se freaca 6 galbenusuri si se integreaza usor in spuma de...
Rulada cu dulceata 
		Se amesteca cartofii fierti, bine zdrobiti, cu branza feta. Se adauga ceapa verde si mararul tocate marunt, oul, sare, piper....
Placinta din cartofi si branza 
		Se pune la fiert un vas mare cu apa cu sare in care se vor pune pastele. Se fierb cam 7 minute, dupa indicatiile de pe...
Paste cu sunca si praz 
		Se amesteca faina, zaharul si praful de copt. Se adauga uleiul, laptele, ouale si se framanta. Se integreaza apoi la alegere,...
Briose Muffins 
		Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare,...
Cornulete cu branza si marar
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori