Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se pune peste...
Varza calita cu carnati la folie
Pulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si...
Pulpa de vita la cuptor
Fasolea muiata din ajun se opareste de 2, 3 ori, se clateste bine si se pune in oala sub presiune odata cu morcovul si ceapa...
Ciorba de fasole uscata cu marar "Corcodusa"Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga...
Ciorba de gaina in oala sub presiune
Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se...
Salata de stavrid marinat
Se curata partea de jos a picioarelor, se transeaza pe incheieturi ca sa mearga usor, se spala cu apa rece si se pun la oala...
Ciorba de ciocaneleSe pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete,...
Ciorba de afumatura in oala sub presiune
Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala...
Ciorba de legume "Martisor"
Se curata cartofii, se spala, se toaca in cuburi, se mai spala inca odata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se...
Cartofi gratinati cu mujdei
Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta...
Omleta cu slanina
Se pune fasolea in apa rece cu 10 ore inainte de a se gati, se opareste de 2-3 ori si se scurge apa, dupa care se pune la...
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane