Beneficiile verzei sunt nenumarate, de la actiunea anticancerigena la efectul depurativ sau la ameliorarea unor boli ca anemia, gastrita, colita si guta.
De asemenea, mancarurile pe baza de varza sunt folosite si in unele cure de slabire.
In plus, toate mancarurile pe baza de varza, fie ca sunt simple sau mai complexe, sunt foarte gustoase.
Asadar, pentru ca tot urmeaza ca pietele sa se umple de varza, noi va propunem sa incercati 10 dintre cele mai delicioase retete cu varza:
2. Supa de varza cu carnati afumati
4. Pulpa de gasca cu varza si boia afumata
7. Placinta cu varza, cartofi sau branza
8. Varza dulce cu rosii si carnati la cuptor
Sursa foto: thecanadianencyclopedia.ca
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaIn principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii