Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa...
Ciorba de carne de porcSe pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de...
Castraveti murati cu carne de porcBucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cit le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pina ce se...
Prune cu carne de pasare sau de porcSe calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de...
Carne inabusita cu cartofi (Niku-Jaga)Se taie carnea in bucati mai mici, se prajeste in putina untura, se adauga ceapa taiata pestisori, se lasa sa se prajeasca...
Tocana din carne de porcFrigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec,...
Frigarui din carne de vacaSe prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile nealtoite sint mai parfumate. Se fierbe carnea....
Gutui cu carneSe poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa...
Tocana nationalaIn vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc....
Specialitate de puiSe poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate...
Vinete cu carne si smintinaSe taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita la fiert impreuna cu uleiul, lasind-o sa se inmoaie putin. Se adauga bulionul,...
Tocana cu ceapa si carne de porcSe taie carnea in cuburi mici, se sareaza si se lasa sa stea 30 minute. In acest timp se curata ciupercile si se taie bucati...
Ciuperci cu carne de porcSe prajeste carnea. Separat se mai prajesc si 2-3 cepe. Se taie varza fideluta. Se adauga varza, carnea, citeva boabe de...
Carne de porc cu varzaSe prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare,...
Piept de vitel umplutSe prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa...
Cartofi cu carne si rosiiSe taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc...
Mincare chinezeascaSe prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in...
Pui umplutCarnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper,...
Friptura de carne de porcSe desprind oasele (daca este cazul) de carne. Se pipereaza carnea si se pune la fript. Se reduce focul, se adauga ceapa...
Friptura de porc in aluatFileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se...
File de porc a la MilanoResturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de curte sau...
Salata de vara cu carneSe spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind...
Frigarui de porc inabusiteCarnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si...
Carne de porc cu usturoi si rosiiSe ia carne amestecata de porc si de vaca. Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orez ales si spalat, ceapa tocata...
Sarmale cu carneSe alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura...
Tocana cu rosii si ardeiSe taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cind in...
Bame cu carne de porcSe sareaza si se pipereaza bucata de carne, se pune la fiert la foc potrivit, cu ceapa, morcovii taiati, cimbru, foi de...
Friptura de porcSe sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se...
Ciorba de carne de porcSe topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara...
Gulas de porcCarnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia...
Budinca de carne de porc si de berbec