Se trece prin masina de tocat carnea, ceapa, cartoful fiert si racit, curatit de coaja. Se adauga sare, piper, un ou si se...
Perisoare cu smintinaCarnea tocata se amesteca cu franzela muiata , ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, o parte din...
Perisoare cu verdeataPestele se spala, se curata, se taie capul si se da deoparte. Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert in 2l de...
Bors cu perisoare de pesteSe pune in oala cu apa, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate foarte subtire impreuna cu oasele de la carne. Se lasa sa...
Bors de vita cu perisoare, dres cu smintinaIn albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu lingura. Cu mina...
Perisoare cu svaiterCeapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia....
Perisoare pe rondele de castraveteSe fierb cartofii in coaja, se curata si se zdrobesc. Se toaca carnea, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu...
Perisoare de cartofi cu carneDin tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa....
Perisoare din carne tocata cu smintina si boiaSe fierbe zeama de varza impreuna cu ½ -1 litru apa si 2 cepe taiate marunt. Pina fierbe zeama se da prin masina de tocat...
Ciorba de perisoare de vaca si porcPrepararea ciorbei de perisoare cu varza murata si marar incepe prin calirea morcovilor in ulei. Tot aici adaugam...
Ciorba de perisoare cu varza murata si mararCarnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat si stors...
Bors de perisoare cu carne de vitelSe pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba bine. Se...
Bors de perisoare cu rosiiSe fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt, apoi cu...
Perisoare de cartofi cu suncaSe fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus, orez, sare...
Supa de perisoareCarnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper,...
Bors de perisoareDin tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se...
Perisoare cu smintina in sos albCarnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez de franzela...
Ciorba de perisoare cu zeama de varzaSe trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in tocatura oul...
Perisoare cu sos de smintina si ceapaSe curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se ia spuma de...
Ciorba de perisoare de pasareSe alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se...
Bors de vita cu perisoareCarnea fara grasime se da prin masina de tocat, de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca cu orezul...
Supa de perisoare cu tarhonSe fierbe zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert, sucul de rosii si,...
Ciorba de perisoareSe da carnea prin masina si se inmoaie cu o lingura de apa calda. Se amesteca cu albusul batut spuma, sarea si orezul spalat....
Perisoare dietetice