Aperitive cu branza

Reteta Borek

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Borek este un foietaj cu branza delicios. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de foi de placinta si branza dulce.

ingrediente

   1 pachet de foi de placinta
   ulei ptr uns foile
   500 grame branza de vaci
   2 oua
   1 cutie mica de smantana
   putina sare

mod de preparare

Borek este un foietaj cu branza delicios. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de foi de placinta si branza dulce. Foile de placinta la puteti cumpara sau la puteti pregati acasa.



Oricare dintre cele doua variante le-ati alege trebuie sa impartiti cantitatea in doua. O jumatate o veti folosi pentru partea de jos, iar celalta o veti pune deasupra.



Foile se ung cu ulei, iar branza o amestecati cu ouale batute, putina sare si smantana. Pasta cu branza o turnati peste primul strat de foi de placinta si acoperiti apoi din nou cu aluat.



Crestati cu un cutit ascutit viitpoarele felii, astfel atunci cand va fi copt borek-ul vet putea taia mult mai usor.



Se lasa cam 40 de minute la cuptor.


Borek se serveste ca si aperitiv ori gustare.Poate fi consumat atat cald, cat si rece.
La aceasta reteta o tava Emile Henry de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.

Incearca si Briose cascaval Sofia si masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Borek" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.