Aperitive cu branza

Reteta Branza topita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Mitrita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca margarina, se adauga branza de vaci bine framantata si bicarbonatul.
Se pune pe foc intr-un vas de tuci, se amesteca mereu la foc potrivit.

ingrediente

   1 pachet margarina sau unt (250 g)
   1 kg branza de vaci framantata
   1 lingurita bicarbonat
   sare dupa gust

mod de preparare

Se freaca margarina, se adauga branza de vaci bine framantata si bicarbonatul.


Se pune pe foc intr-un vas de tuci, se amesteca mereu la foc potrivit.


Este gata cand totul s-a omogenizat bine.


Se pune in forme la racit si se consuma dupa cateva zile.
Incearca si Budinca de urda
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite