Aperitive cu branza

Reteta Branza topita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Mitrita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca margarina, se adauga branza de vaci bine framantata si bicarbonatul.
Se pune pe foc intr-un vas de tuci, se amesteca mereu la foc potrivit.

ingrediente

   1 pachet margarina sau unt (250 g)
   1 kg branza de vaci framantata
   1 lingurita bicarbonat
   sare dupa gust

mod de preparare

Se freaca margarina, se adauga branza de vaci bine framantata si bicarbonatul.


Se pune pe foc intr-un vas de tuci, se amesteca mereu la foc potrivit.


Este gata cand totul s-a omogenizat bine.


Se pune in forme la racit si se consuma dupa cateva zile.
Incearca si Pasta de branza de oi
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.