Dulceata

Reteta Dulceata de piersici cu campari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Dulceata de capsune"
 
>
Spalam piersicile, le lasam sa se scurga, se scot samburii, se taie marunt, se cantaresc 1.000 gr. Se masoara 100 ml campari. Piersicile se pun intr-

ingrediente

   1 kg piersici
   100 ml Campari
   350 gr zahar
   1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker

mod de preparare




Spalam piersicile, le lasam sa se scurga, se scot samburii, se taie marunt, se cantaresc 1.000 gr. Se masoara 100 ml campari. Piersicile se pun intr-o oala impreuna cu continutul plicului Gelfix amestecat cu zaharul si se omogenizeaza. Fiebem la loc mediu timp de 3 minute si luam permanent spuma care se formeaza. Se ia oala de pe foc si se adauga Campari. Se pune in borcane, se sigileaza si se lasa apoi pe capac cca 5 min. In timpul racirii, borcanele se intorc de mai multe ori pentru ca bucatelele de piersici sa se disperseze.
Recomandare: Campari poate fi inlocuit cu 100 ml suc de portocale.






Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com



Alte retete recomandate:


Incearca si Dulceata de trandafiri
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici cu campari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.