Conserve de iarna

Reteta Chisalita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru chisalita se scot samburii din prune. Se dau prunele prin robot si se dau la fiert. Daca nu sunt destul de zemoase, se adauga putina apa.

ingrediente

   1 kg prune

mod de preparare

Pentru chisalita se scot samburii din prune. Se dau prunele prin robot si se dau la fiert. Daca nu sunt destul de zemoase, se adauga putina apa. Se tina pe foc cam o ora, o ora si jumatate sau pana s-a ingrosat pasta.

Se amesteca des, ca sa nu se lipeasca de fund. Se pune pasta obtinuta in borcane sterilizate si fierbinti si se da la dunst, 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca.


Chisalita se serveste cu friptura.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Incearca si Salata de gogonele (pentru iarna)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.