Un ghiveci din legume si orez foarte delicios
Se spala si se curata/taie legumele astfel: - ceapa se curate si se taie solzisori; - ciupercile se curata si se taie cu cubulete ; - morcovul se curata si se da pe razatoare; - ardeii si gogosarii se curate si se taie felii.
Se pune la calit in ulei ceapa si se lasa sa se caleasca, dupa care se adauga ciupericile taiate. Se amesteca totul si lasa să se călească şi se aduga pe rând morcovii daţi pe râzătoare, ardeii şi gogoşarii curăţaţi şi tăiaţi felii. Se adauga sucul de roşii, piperul, sarea şi se lasa la fiert la foc mic până iese uleiul deasupra. Se adauga si orezul fiert şi răcit si se amesteca totul, se potriveşte de sare şi mai laşi să fiarbă 20 de minute.
Se toarna in borcane fierbinte si apoi se sterilizeaza borcanele.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii