Rosiile cu ardei pentru ciorbe se pot pastra excelent pentru sezonul rece si se pot folosi ca atunci cand sunt proaspete.
Rosiile bine coapte se spala, se sterg de excesul de apa si se taie in patru sau in opt, in functie de marime. Ardeiul se curata si se trece prin masina de tocat sau se taie marunt. Radacina de hrean se rade marunt, iar patrunjelul se toaca marunt. Se pun toate ingredientele intr-un vas, se amesteca cu sare si zahar si se lasa o ora asa. Apoi, se piseaza aspirina si se amesteca in rosii. Se pune amestecul in borcane, iar deasupra se toarna ulei, putin, cat sa fie o pelicula acoperitoare. Se astupa borcanele si se pun la rece in camara.
Rosiile cu ardei astfel conservate se pot pastra pentru ciorbe toata perioada iernii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn tort cu ciocolată este întotdeauna un dulce savuros apreciat de toată lumea. Poate fi alegerea perfectă atunci când...
Tort duo de ciocolatăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii