Conserve de iarna

Reteta Zarzavat de gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
calugarita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei.

ingrediente

   5 kg gogosari
   500 ml ulei
   3 lg sare

mod de preparare

Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei. Se curata gogosarii si se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu sarea si uleiul si se calesc pentru 10 minute. Cine vrea poate adauga putin conservant dar nu e nevoie daca aveti conditii bune de pastrare pentru iarna. Se spala si se usuca borcanele apoi se toarna gogosarii.Se fierb in duns 20 dde minute dupa ce s-au racit apoi se pun in paturi pana a doua zi


Zarzavat de gogosari se foloseste pentru fripturi, sosuri, mancaruri cu orez, etc.

Incearca si Conserva de zarzavat pentru ciorbe
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat de gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.