Taiem banana feliute si le asezam intr-un bol. Adaugam iaurtul peste si presam mult musli, nuici si stafide.
Taiem banana feliute si le asezam intr-un bol. Adaugam iaurtul peste si presam mult musli, nuici si stafide.
Puteti sa folositi si combinatie cu alte fructe: mere,pere, nectarine sau caisele se potruvesc foarte bine. Daca nu e sezon puteti apela la fructele deshidratate. Prunele si smochinele sunt deosebit de gustoase si sanatoase.
Se asemenea daca nu doriti sa aveti un mic dejun prea bogat in calorii e indicat sa folositi un iaurt sarac in grasimi.
Serviti intr-un bol mare.
Reteta Mic-dejun delicios (musli si banane) a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii