Inghetata de banane este un desert cu fructe delicios pentru zile calde, si nu numai.. O banana am pastrat-o pentru decor, impreuna cu nectarina, iar celelalte 3 le-am taiat rondele initial, apoi le-am pisat cu o furculita, am pus zaharul vanilat si zeama de lamaie si am amestecat.
Alunele le-am macinat , le-am pus in compozitie, am pus si smantana, putina scortisoara si cateva frunzulite de menta maruntite apoi am mixat pana s-a facut o pasta cremoasa. Am pus in niste castronele la congelator (puteti pune in vase metalice sau intr-o caserola de inghetata) si am lasat 2-3 h, amestecand din cand in cand ca sa nu se faca cristale (cam la o jumatate de ora).
Inghetata de banane am servit intr-o farfurie cu decor din fructe (banana si nectarina). Daca vreti, presarati putina scortisoara si frunze maruntite de menta, cum am facut eu.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe