Se pun capsunile in blender (daca nu aveti, treceti-le printr-o sita), se presara cu zahar si se lasa sa se omogenizeze cca. 15-20 de minute. Daca folositi zahar pudra, le lasati doar vreo 5 :P Se bate smantana pentru frisca si se amesteca, impreuna cu laptele, cu pasta de capsuni. Se pune apoi intr-un vas de plastic la congelator si se lasa pana ce incepe sa inghete pe margini. Se scoate din congelator si se bate cu un mixer pana devine spumoasa. Se repete procedeul de doua ori (asa inghetata va fi mai cremoasa). La ultima amestecare se pot pune in crema bucatele de capsuni ;) Se congeleaza in totalitate.
Pentru sos se pun capsunile cu zaharul intr-ul bol, sa stea cat pregatim inghetata. Zeama formata se pune la fiert pana se ingroasa ca un sirop, dupa care se adaug capsunile pasate si se lasa sa fiarba pana se leaga.
Se formeaza bilute de inghetata cu lingurita speciala, se pun intr-un bol sau o cupa de inghetata si se toarna deasupra 2 lingurite de sirop.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe