Mousse de ciocolata este un desert care cu siguranta va fi pe placul familiei sau a invitatilor.
Mousse de ciocolata este un desert care cu siguranta va fi pe placul familiei sau a invitatilor. Pentru a prepara acest desert incepem prin a separa albusurile si se bat spuma, adaugand cam trei sferturi din cantitatea de zahar si o lingurita de esenta de rom. Se bate in continuare spuma, pana cand se intareste. Separat, se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, apoi se toarna laptele, putin cate putin, dupa omogenizare punandu-se vasul intr-altul cu apa fiarta batand continuu cu telul, apoi se amesteca prin rasturnare, cu telul, cu spuma din albusuri. Dupa ce s-a omogenizat, compozitia se repartizeaza in cupe care se introduc la frigider.
Deasupra fiecareia se rade cate putina ciocolata. Se pot servi dupa aproximativ trei ore. Alte dulciuri retete recomandate Tarta cu fructe Galuste cu prune Ciocolata de casa
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAm pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...
Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si EfiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii