Placinta cu iaurt si gris este delicioasa. Puteti folosi foi de placinta din comert sau puteti pregati chiar voi foile de placinta.
Placinta cu iaurt si gris este delicioasa. Puteti folosi foi de placinta din comert sau puteti pregati chiar voi foile de placinta. Se bat ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, grisul, esenta si stafidele. Se unge o tava cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta - unse fiecare in parte, cu unt topit. Se toarna umplutura si se acopera cu restul foilor de placinta, de asemenea unse cu unt topit.
Deasupra se pune untul ramas si se presara cu zahar vanilat. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 30-35 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, placinta se acopera cu folie de aluminiu sau cu un prosop umed. Se taie dupa ce se raceste complet.
Placinta cu iaurt si gris se serveste dupa ce s-a racit. Puteti pudra cu zahar vanilat.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineO rețetă din ciclul nimic nu se aruncă, totul se transformă. Mereu rămân câteva oușoare colorate, după...
Salata de cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii