Mancaruri cu carne

Reteta Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 50m 
Ursan Anisoara Anisoara postat de
Postat pe: 18-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
O mancare de toamna usoara!

ingrediente

4 portii

   6-8 ardei kapia rosu
   500 g carne tocata de pui
   o cescuta de orez
   2 oua
   sare
   condimente uscate
   2 morcovi dati prin razatoarea mica
   1 radacina de patrunjel data prin razatoarea mica
   1 legatura mare de marar verde
   ulei de masline

mod de preparare

Se curata ardeiul spalat de cotoare si samburi. Carnea tocata se amesteca cu o lingura cu orezul, morcovii si radacina de patrunjel, sare, condimente, verdeata tocata fin, ouale si un pic de ulei.
Se umple fiecare ardei (pentru a reusi sa umplem ardeii bine cu umplutura, taiem un pic din varfurui pentru a permite aerului sa iasa astfel umplutura ajungand pana in varful lui).
Se asaza ardei langa ardei, in craticioara in care ii vom fierbe cu apa cu sare si un strop de ulei de masline. Se servesc simpli sau cu smantana. Este o mancare sanatoasa, dietetica si tolerata si de cei mici.
Pofta buna!
Incearca si Friptura de carne macra la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.