Mancaruri cu carne

Reteta Bame cu carne de porc si vin

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt.

ingrediente

   1/2 kg carne de porc de gatit
   1 kg bame conservate in bulion
   2 cepe
   1 lingura de untura
   1 paharel de vin

mod de preparare

Pentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca se pune sare si apa calda. Se lasa sa fiarba inabusit cam un ceas, turnind din cand in cand cite putina apa calda. Cand carnea este fiarta se adauga bamele cu bulion cu tot. Dupa un clocot se adauga vinul si se dau la cuptor.


Incearca si Taietei cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Bame cu carne de porc si vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.