1. In wok se incalzeste ulei si si se caleste arpagicul 2. Se adauga curry si se amesteca rapid, sa nu se arda, cam 5 minute. Va avea o culoare foarte
1. In wok se incalzeste ulei si si se caleste arpagicul
2. Se adauga curry si se amesteca rapid, sa nu se arda, cam 5 minute. Va avea o culoare foarte frumoasa.
3. Se adauga puii marinati si caliti amestecand mereu pana se fac pe jumatate – sucul din carne nu se va risipi si va deveni foarte frageda.
4. Se adauga cartofii prajiti, ceapa mare si,iarba lamaioasa daca aveti.
5. Se caleste 2-3 minute.
6. Se adauga 3,5 cani lapte de cocos – trebuie sa fie suficient ca sa acopere puii si cartofii.
7. Se da in clocot apoi se reduce focul ca sa bolboroseasca vreo 25 - 30 minute, pana cand puiul este gata si cartofii moi. Se amesteca des ca sa nu se prinda. Se adauga putina apa daca a scazut prea mult.
8. Cand cury este gata, se mai adauga ¼ cana lapte de cocos. In felul acesta se pastreaza „aroma” pe care laptele de cocos o pierde prin fierbere.
Se poate servi cu Nasi Lemak sau orez alb simplu si fierbinte, ori cu paine alba.
Reteta propusa de Arome Chinezesti
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAdor aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii