Mancaruri cu carne

Reteta Piept de rata cu ciuperci si otet balsamic

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Stripsuri din piept de pui-reteta video"
 
Pieptul se lasa la fezandat, cu sare si piper. Se pune apoi la fript intr-o tigaie, la foc mic, cu pielea in jos, pana capata crusta. Se scoate din ti

ingrediente

   1 piept de rata
   200 gr ciuperci
   1 ceapa de apa
   50 ml whiskey
   50 ml otet balsamic
   sare piper

mod de preparare

Pieptul se lasa la fezandat, cu sare si piper. Se pune apoi la fript intr-o tigaie, la foc mic, cu pielea in jos, pana capata crusta. Se scoate din tigaie, se inveleste in folie de aluminiu si se lasa la cald. In grasimea din tigaie se inabuse ceapa taiat solzisori, cu putina sare si apa. Se adauga ciupercile si se lasa si ele la inabusit.


Se toarna whiskey-ul si se lasa sa se evapore alcoolul. La sfarsit se pune otetul balsamic.




Se serveste cu legume la aburi.


Alte retete culinare recomandate

Incearca si Pui cu bame si bors
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata cu ciuperci si otet balsamic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.