Mancaruri cu carne

Reteta Pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
nicol_anton postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul, ceapa, cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale.

ingrediente

   700 gr. carne porc
   2 cepe mari
   3 cartofi mari
   2 legaturi marar
   1 legatura patrunjel
   2 oua
   2 felii de paine
   1 caciulie usturoi

mod de preparare

Pentru pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi se dau prin masina de tocat carnea, usturoiul,ceapa,cartofii, patrunjelul, mararul si painea apoi se adauga ouale si se amesteca bine. se pune o tigaie cu ulei si se incinge si se fac din umplututa obtinuta bile si se aplatizeaza apoi se pun in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti


Pirjoalele moldovenesti cu usturoi si verdeturi se pot servi calde, reci sau cu sos de rosii.

Incearca si Friptura frageda in sos de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale moldovenesti cu usturoi si verdeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.