Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Piept de pui cu prune si legume (Reteta Video)"
 
Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se p

ingrediente

   1 piept de pui
   Frunze de spanac
   Crema de capsuni
   1 lingurita ghimbir macinat
   50 ml coniac
   100 ml sos de pui
   Usturoi
   Piper alb macinat
   Sare
   Unt

mod de preparare

Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se poate deschida precum o carte. Se unge cu umplutura de spanac, dupa care se ruleaza. Ruloul se leaga cu un fir de ata. Se prajeste carnea in putin unt, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza calda. Se inlatura grasimea de pe sosul ramas in tigaie si se amesteca cu coniacul. Se adauga sosul, crema de capsuni, se condimenteaza si se lasa pe foc pana incepe sa clocoteasca.


La servire, sosul se pune peste carnea feliata.




Alte retete recomandate

Incearca si Friptura de porc cu ierburi aromate
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.