Incindem uleiul intr-o tigaie si prajim puiul putin pana se rumeneste. Il scoatem si il punem intr-o tava pentru cuptor, apoi in tigaia in care am pr
Incindem uleiul intr-o tigaie si prajim puiul putin pana se rumeneste.
Il scoatem si il punem intr-o tava pentru cuptor, apoi in tigaia in care am prajit puiul adaugam ceapa si usturoiul. Le calim putin, adugam ardeiul si rosiile, plus condimentele.
Fierbem totul in cateva clocote si apoi turnam peste pui, acoperim tava cu folie si dam la cuptor la foc potrivit pentru 40 de minute.
Apoi ridicam folia sau capacul si adaugam maslinele fierte in apa timp de 2 minute.
Mai tinem la cuptor 15 minute pana totul se rumenste frumos.
Decoram cu marar sau patrunjel.
Se poate servi cu orez alb.
Pofta buna!
Reteta Pui cu masline (dajaj bi zaitoun) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Salona cu carne de vita,
Pastitio, mancare greceasca ,
Mancare greceasca de conopida
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii