Mancaruri cu carne

Reteta Pui fraged cu ciuperci si zuchini

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 35m 
Burcea Vasilica postat de
Postat pe: 14-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
delicios

ingrediente

4 portii

   1 piept de pui
   2 dovlecei zuchini
   3 morcovi
   300 gr ciuperci
   2-3 linguri ulei de masline
   Cimbru
   Boia dulce afumata
   Usturoi
   Sare
   piper
   coniac

mod de preparare

Se cresteaza evantai pieptul de pui, apoi se condimenteaza cu boia afumata, sare si piper pe ambele parti.
Se frige pieptul de pui in putin ulei de masline, apoi se adauga o cescuta de apa si mai tine la inabusit 5-10 minute.
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul condimentam si presaram cimbru apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!
Incearca si Crochete din carne de pui cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fraged cu ciuperci si zuchini" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.