Mancaruri cu carne

Reteta Pui Zingara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Carmen-Ana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salata de pui (reteta video)"
 
>
Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana.

ingrediente

   400-500 g piept pui fara os
   200 g ciuperci conserva
   200 g sunca
   50 ml ulei
   1 lingura de unt
   1-2 linguri bulion
   100 ml vin
   100 ml apa
   boia
   delikat
   boabe piper si piper macinat
   1 leg patrunjel

mod de preparare

Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana. Pieptul de pui se taie in felii, nu prea subtiri si se aplatizeaza cu palma. Feliile de piept se condimenteaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Sunca taiata fasii subtiri si ciupercile scurse de zeama din conserva se calesc in unt 5 min, turnam peste ele apa si vinul apoi se pun si feliile de piept de pui. Se fierb cam 20 min,se condimenteaza dupa gust cu delikat, boia si piper.


Pui Zingara se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarat cu patrunjel verde taiat fin. Pofta buna!
Cutit traditional japonez Santoku, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi de folos la prepararea retetei !

Incearca si Pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Zingara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.