Pentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt.
Pentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul verde si mararul verde se curata si se taie marunt. Faina se dilueaza in 50 ml apa. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa. Carnea se scoate separat in alt vas. In jiul ramas de la carne se inabusa ceapa si ardeiul gras, dupa care se adauga carnea, pasta de tomate diluata in 100 ml apa, cuburile MAGGI, faina diluata in 50 g apa si 550 ml apa. Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii cuburi si, treptat, restul de 200 ml apa. Cand carnea si cartofii au fiert, se pune usturoiul taiat marunt, sare si piper. La final, se adauga deasupra patrunjel si marar.
Tocana taraneasca cu carne de vita se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii