Se spala si se curata ciupercile, apoi le rupem cu grija coditele si le tocam marunt. Incingem intr-o tigaie cateva linguri de ulei si intre timp tocam marunt ceapa. In momentul in care uleiul s-a incins, punem ceapa in tigaie si o lasam cateva minute la calit. Dupa ce incepe sa se inmoaie, adaugam baconul taiat si coditele de ciuperci maruntite. Lasam compozitia pentru ciuperci umplute la foc mediu aproximativ 10 minute. La sfarsit, condimentam compozitia pentru umplutura ciupercilor cu sare, piper si adaugam mararul tocat marunt.
Umplem palariile ciupercilor cu compozitia rezultata si deasupra lor asezam cascavalul ras. Introducem tava cu ciupercile umplute la cuptor, dupa ce acesta a fost incins bine. Tinem ciupercile umplute la cuptor aproximativ 15-20 minute, la foc mediu.
Ciupercile umplute se servesc ca si garnitura.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe