Mancaruri cu legume

Reteta Dovlecei umpluti cu carne tocata si morcovi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
freya_paulyka postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Budinca de dovlecei (reteta video)"
 
>
dovlecii umpluti cu carne tocata nu sunt greu de preparat si sunt deliciosi. Incearca si tu aceasta reteta de dovlecei.

ingrediente

   dovlecei potriviti
   500 gr carne tocata
   3 cepe
   2 morcovi
   orez ( 1 lingura de orez pt fiecare bucata de dovlecel)
   2 oua
   sare
   piper
   foi de dafin
   rosii
   pasta de rosii
   ulei

mod de preparare

Se spala,se taie in 2 dovlecelul si apoi cu o lingura se scoate miezul.
Se caleste ceapa,se adauga morcovul si la final se adauga orezul,apoi se lasa la racit,se adauga peste carnea tocata. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga 2 oua, se amesteca bine si se umplu cu aceasta compozitie dovleceii.
Se spala rosiile si se taie rondele pentru a le folosi pe post de capacel la dovlecei.
Se aseaza in oala si se pune apa sa treaca putin peste ei, si se lasa pe foc sa fiarba.



Intre timp se prepara sosul: se pune pasta de rosii si se caleste in putin ulei,apoi se adauga o ceasca de apa si se lasa sa fiarba,se adauga sare,piper si 2-3 foi de dafin(dar care se lasa 10 minute si apoi se scot).


Dovleceii umpluti cu carne tocata se servesc calzi.

Incearca si Caponata Siciliana
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne tocata si morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.