Mancaruri cu legume

Fritata cu ciuperci si dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
lavy carr 2393 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se gateste dovleacul intr-o tigaie mare cu apa(fiarta), putin sarata pentru 5-6 min, pina ce este moale dovleacul. Se scurge apa. Intr-o tigaie se inc

ingrediente

   550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja)
   15 gr. unt
   4 linguri ulei
   150 gr. ciuperci
   2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat
   8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate
   7 oua marime medie - batute ca la omleta
   mirodenii(piper
   sare etc)

mod de preparare

Se gateste dovleacul intr-o tigaie mare cu apa(fiarta), putin sarata pentru 5-6 min, pina ce este moale dovleacul. Se scurge apa. Intr-o tigaie se incalzeste untul si 2 linguri ulei. Se adauga ciupercile si se prajessc 6-8 min invirtindu-le mereu pina sint rumenite. Se adauga uleiul ramas si prajeste dovleacul 2-3 min pina se rumeneste. Se adauga usturoiul si mirodeniile si se gateste 1 min, dupa care se aduga ceapa verde si se lasa inca un minut. Se pun ouale batute peste toata compozitia si se prajesc 4-5 min pina e rumenita. Se pune tigaia in cuptorsau gratar pentru 1-2 min ca sa se coaca deasupra.


Se serveste taiata in bucati ca la pizza cu sosuri dupa gust

Incearca si Tomate galbene umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu ciuperci si dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite