Mancaruri cu legume

Fritata cu ciuperci si dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
lavy carr 2393 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se gateste dovleacul intr-o tigaie mare cu apa(fiarta), putin sarata pentru 5-6 min, pina ce este moale dovleacul. Se scurge apa. Intr-o tigaie se inc

ingrediente

   550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja)
   15 gr. unt
   4 linguri ulei
   150 gr. ciuperci
   2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat
   8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate
   7 oua marime medie - batute ca la omleta
   mirodenii(piper
   sare etc)

mod de preparare

Se gateste dovleacul intr-o tigaie mare cu apa(fiarta), putin sarata pentru 5-6 min, pina ce este moale dovleacul. Se scurge apa. Intr-o tigaie se incalzeste untul si 2 linguri ulei. Se adauga ciupercile si se prajessc 6-8 min invirtindu-le mereu pina sint rumenite. Se adauga uleiul ramas si prajeste dovleacul 2-3 min pina se rumeneste. Se adauga usturoiul si mirodeniile si se gateste 1 min, dupa care se aduga ceapa verde si se lasa inca un minut. Se pun ouale batute peste toata compozitia si se prajesc 4-5 min pina e rumenita. Se pune tigaia in cuptorsau gratar pentru 1-2 min ca sa se coaca deasupra.


Se serveste taiata in bucati ca la pizza cu sosuri dupa gust

Incearca si Sarmalute delicioase de soia in foi de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritata cu ciuperci si dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite