Mancaruri cu legume

Reteta Vinete umplute, irakiana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Vinete umplute"
 
>
Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa.

Dupa care se codime

ingrediente

   vanata
   carne tocata
   oua
   faina
   rosii decojite din conserva

mod de preparare

Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa.



Dupa care se codimenteaza carnea si se umplu buzunarasele de vanata cu ea. Atentie!Este pur si simpu carne tocata si condimentata.



Se dau pachetelele prin faina si ou si se prajesc in ulei pana capata culoarea aurie.



Se aranjeaza in tava, se toarna rosiile peste ele, in asa fel incat sa le acopere cam 3/4 si dau in cuptor pentru aproximativ 30 de min.



Dupa ce a scazut cam o jumatate de lichid, se acopera cu folie de aluminiu si se mai lasa pentru inca 20 de minute la foc mic. Se servesc cu orez fiert sau cu piure de cartofi.
Pofta buna!



Reteta Vinete umplute, reteta irakiana a fost propusa de lady_butterfly pe forum culinar.ro



Alte retete cu vinete gasiti aici:

vinete maioneza

vinete umplute

vinete coapte
Incearca si Sote de morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute, reteta irakiana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.